Какво разкрива косата ти за теб?

Какво разкрива косата ти за теб?

Косата е едно Важно допълнение към лицето. Според Петър Дънов косата, както и другите косми по тялото , служат за урегулиране на енергиите В чоВешкия организъм. Космите , които Природата е дала на чоВека, не са нищо друго, освен антени, които предаВат и Възприемат енергии. 

– Когато косата на човека не се поддава на волята му и постоянно стърчи нагоре или се разпилява настрани, това показва, че той е силно електрична натура. Колкото по- мека и по-податлива е косата му, толкова той е по-магнетичен. 

-Ако космите на човека са дебели, това показва, че той е живял в груба среда, която му е противодействала. Ако космите му са меки, той е живял в мека среда, благоприятна за развитието му.

-Който има гъста, черна коса, работи повече със сърцето си. Когато главата почне да оголява, умът взема надмощие над сърцето . Правилно е и умът , и сърцето да бъдат еднакво развити.

– Гъстата коса показва, че човек има голяма жизнена сила. Той е здрав, енергичен, с големи съпротивителни сили.

– Дебелите косми на косата показват човек, който е самостоятелен , издръжлив на напрежения, предприемчив, който поема отговорност за всичките си действия, упорит, инат. 

– Тънките косми говорят за човек с по-деликатно здраве, кой­то не обича големи напрежения. Той е с мек характер и добри обноски. 

– Който има къдрава коса, слуша първо сърцето си, а после – ума си, а който има гладки косми на косата, слуша първо ума си, а после – сърцето си. За тях е подходящ този ❤❤❤ подарък. Това са два строго определени типа.

-Хора с къдрави коси са крайно упорити. Намислят ли да направят нещо, никой не е в състояние да ги разубеди. Както космите им не се поддават на гребена, така и те не се поддават на чужди съвети. Ако главата е добре оформена, къдравите косми придават нещо хубаво на човека. За тях е подходящ този ❤❤❤ подарък.

-Един човек на изкуството – поет , музикант, художник, обикновено има голяма, мека и на едри вълни коса. За тях е подходящ този ❤❤❤подарък.

-Първоначално и мъжът , и жената са имали еднакво дълги коси. Сега обаче мъжът има къса коса. В жената работят повече чувствата , затова косата й е дълга. Дългата коса у една жена е израз на нейния магнетизъм и богати чувства, а късата коса у жената показва нервност, сприхавост и мъжки наклонно­сти.

„информацията е из словото на Петър Дънов“

С обич за теб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *