7 трикчета смаляващи КОРЕМЧЕТО

трикове за сваляне на коремчето

„Mоля ви за съвет как да прикрия коремчето си. Не ми харесва как винаги ми се очертава под блузките, роклите и като седна прелива.“ – Анита Г. 24 г. Варна, мениджър

Разбираме те, защото това е проблемната зона за огромен брой от жените, особено ако гърдите са малки и по този начин коремчето визуално изпъква повече.

Не е необходимо да прибягваш до крайни, изтощителни диети, тренировъчни програми…решението е в цялостния подход. Ето как точно да балансираш, за да изглеждаш и да се чувстваш красива в няколко лесни стъпки:

1. Материи и кройки

Използвай леки материи, които падат на дипли и създават движение около проблемната ти зона. Избягвай твърди материи и очертаващи кройки (като класическата риза). Най-прикриващата кройка на блузките е като камбана или А-образна. Вместо хоризонтални райета, избери шарки с вертикални или диагонални линии. Те много по-добре ще ти помогнат да прикриеш коремчето, защото създават движение нагоре-надолу, а не настрани като хоризонталните.

2. Използвай принтове

Най-прикриващите принтове са тези с дребни до средни, гъсто разположени и неповтарящи се елементи. Фонът трябва да е минимален. Контрастът между цветовете в принта трябва да е нисък до среден, защото големият контраст привлича вниманието.

Но дори да си подбрала принт с висок контраст, нека елементите са раздвижени, не стилизирани и много подредени.

3. Връхна дреха

Нека тя е в светъл, ярък цвят, а под нея избери нещо тъмно и едноцветно. Така вниманието ще е насочено към връхната дреха, не към тъмната черна бездна, в която криеш коремчето си и то доста успешно.

4. Подходящо бельо

Подбирай бельото си така, че да седи по кожата, не в нея. Безшевното бельо е идеален вариант.

Можеш също да си набавиш стягащо бельо, което върши чудеса с фигурата. Ако имаш малки гърди и пухкаво коремче, си вземи един хубав повдигащ и уголемяващ сутиен. Обемът, който създаваш при гърдите, избутва материята напред и тя подминава коремчето ти, без да го очертава. Чудесно секси прикритие.

Дори и да си с големи гърди, правилният сутиен може много да помогне в играта с прикриването на корема.

☝Прочети още – Всяка жена мечтае да чуе това

5. Основни полезни навици за храносмилателната и отделителната система

-Започвай деня си с чаша топла вода поне 30 минути преди първото, кафе, чай или закуска, така .

-Пийвай водата 30-40 минути преди самото хранене.

-Пикантното и киселото допринасят за по-лесно храносмилане и намаляват вероятността от подуване и газове след хранене.

  • Консумирай плодовете преди основното хранене
  • По възможност пропускай десерта или го отстави за междинно хранене

6. Мускулен тонус

Коремните мускулите както всеки мускул се отпускат ако не бъдат използвани. Препоръчваме ти ежедневно по няколко минутки да отделяш време за упражнения развиващи силата и издръжливостта на коремните и гръбните мускулни групи.

7. Аксесоари

Избери бижута, които са разположени над гърдите. ❤❤По-интересни и нестандартни чанти❤❤ отклоняват погледа и имат чудесен ефект подчертаващ стила и индивидуалността ти, характера и в същото време ти излъчваш увереност, а околните са възхитени от самата теб. Най-добре и цветът им да е различен от използвания около корема ти. Избери сама още сега универсалната чанта бижу – спасение.

С обич

Darilin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *