Какво настроение носи цвета на дрехите

Дамска Чанта Пиано - черно съчетание с дрехи - Darilin Piano - black - 13

Настроението е състояние, което може да се изрази както чрез поведението, така и по начина, по който се обличаме, аксесоарите, които избираме и по подбраните цветови нюанси.

На пръв поглед може да изглежда не толкова от значение. Всъщност обаче, правилната цветова комбинация е много важен елемент за сформирането на определен образ и получаването на желаната отсрещна реакция. Ето защо е важно да знаем предизвикваните от нас чувства сред околните хора.

  1. Черното и бялото са класически и те винаги ще са предпочитани в модните среди. Черното например, обикновено се асоциира с тъгата, негативността и страданието, но не винаги означава точно това. Той често е символ на изисканост, строгост, изтънченост.
  2. Бялото пък се възприема, като признак за елегантност и свежест. То е обратното на гореописания и предизвиква чувства на вяра, невинност и ново начало. Изключително подходящ за носене през топлия сезон, когато се разкрива в целия си блясък.
  3. Червеното пък поражда чувства на енергичност и увереност. Хората носещи подобен оттенък не говорят, а действат. Възниква усещане за опасност, силна страст и всява страх и напрежение. Тогава вероятно сте ядосан и враждебно настроен.
  4. Оранжевото пък е слънчевата целувка през лятото. Той се асоциира с творчеството и стимула за действие и оптимизъм. Облекчава депресията и напрежението. Тоест с подобни дрехи Вие сте спокоен и уверен за действие.

Как може да ги съчетаем?

Предлагат се различни допълнителни неповторими аксесоари, отлично съчетаващи се с отделните дрехи и допълващи образа. Това са например, чанти, колани, колиета и т.н. При удачна комбинация, ще се получи много атрактивна външност и ще направите отлично впечатление в околните.

Още повече, че в онлайн магазина на Darilin предлагаме доста голяма гама от множество разноцветни продукти на страхотни цени и с високо качество – 👉виж тук.❤❤❤ Очаква Ви още професионално обслужване, експресни доставки до адрес. Ако обаче изпитвате трудности, задължително се свържете с нас и с радост ще помагаме. Очакваме Ви!

дамска чанта пиано в съчетание със синьо
дамска чанта пиано в съчетание с червено

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *