Уникален ТЕСТ: Какво разкрива за характера ти начинът, по който носиш чантата си

Уникален ТЕСТ: Какво разкрива за характера ти начинът, по който носиш чантата си

Езикът на тялото е цяла наука и начинът, по който носим нашата дамска чанта разкрива много за нашия стил и социално положение, както дрехите.  Според американката Пати Ууд, която е експерт по невербална комуникация, съществува интересна закономерност между личността на дамите и езика на тялото им, докато държат любимия си аксесоар.

Ето какво разкриваме за самите нас като характер.

Жената държи чантата си за късата дръжка

нестандартна дамска чанта часовник – черна

Така носят чантите си пунктуалните жени, които успяват с всичко и навсякъде. Те са здравомислещи и умерени в своите действия, обикновено са успешни и благополучни.

Обикновено са практични бизнес натури. Според Пати Ууд те държат не само на съдържанието в чантата, но и на самия й вид. И винаги са точни като часовник.

Ръка промушена през дръжката на чантата

Ако една жена носи чантата си през лакътя, значи е самоуверена и изпитва чувство на превъзходство пред другите. Това може да бъде признак и за високомерност. Това са приятни и приветливо настроени жени.

Навсякъде следят за реда и не търпят весел хаос. Имат чувство за собствено достойнство и обичат да оценяват работата им.

В очите на другите искат да изглеждат перфектно, поради това се грижат за себе си и външния си вид.

дамска чанта сърце – черна

Носене на рамото

По този начин носят чантите си самоуверените, силни  и пробивни жени. Тяхното мнение е най-важно и правилно, на мнението на другите не обръщат особено внимание.

Те обичат четенето: тази позиция позволява да извадят любимата книга и когато няма практически никакво пространство за това.

Носене на чантата зад гърба

Ако предпочитате да носите чантата отзад, вероятно винаги сте готови за приключения всеки един момент.

Вие също сте много внимателни за нещата и за други хора, което ви прави човек, който другите с удоволствие биха последвали.

Носене на чантата през рамо

Ако носите чантата си през рамо, нито един престъпник няма да може да открадне ценните ви неща. Малко сте склонни да покажете своето огромно богатство, но в същото време сте много щедри.

Това говори за щастлива жена във всеки един смисъл. Тя е доволна от себе си и от всички хора покрай нея, а и като цяло е удовлетворена от живота си.

Стреми се да привлича вниманието на другите и обича комплиментите, които са важни за нея.

Вече знаете и можете да опознавате характера на околните, но може да използвате тези знания, за да оставяте подсъзнателно мнението, което желаете сред околните.

Можете да разгледате всички уникални дамски чанти Darilin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *