ТЕСТ- избери и разбери какво разкрива за теб чантата

ТЕСТ- избери и разбери какво разкрива за теб чантата

Разгледайте внимателно и изберете моделът, които най-много ви харесва? А кой модел ви грабна от пръв поглед? Вижте какво разкрива за вас:

Чанта номер 1 – виж тук >>>Дарилин часовник<<<

Обичате усамотението и спокойствието. Вие сте състрадателен приятел и отличен слушател. Чувствате се некомфортно с непознати, но със семейството сте душата на компанията. Опитайте се да намерите време, за да сте сами със себе си понякога. Това ще ви помогне да възстановите енергийния си баланс и да придобиете нова сила.

Чанта номер 2 – виж тук >>>Дарилин яке<<<

Чувствителни сте към преживяванията на останалите и сте много грижовни към другите. Вие сте перфекционисти. Успокойте се, всичко на този свят е несъвършено. Спрете да се разстройвате заради малките неща. Ако почувствате, че започвате да се потискате, поемете дълбоко въздух, издишайте и отидете да си починете малко.

Чанта номер 3 – виж тук >>>Дарилин донът<<<

Вие сте креативна личност. Обичате вниманието на другите. Много сте емоционални. Понякога хората не ви разбират. Вярно е, че това трае само докато не ви опознаят по-добре.

Чанта номер 4 – виж тук >>>Дарилин целувка<<<

Вие сте весели, активни и общителни, но леко разпиляни и неорганизирани. Имате страхотно чувство за хумор и обичате да зарадвате своите близки. Вие не носите маски и хората виждат истинското ви лице. Хората около вас оценяват вашия оптимизъм.

Чанта номер 5 – виж тук >>>Дарилин пиано<<<

Имате добре развита интуиция. Готови сте не само да слушате, но и да чувате. Случва се дори да четете мислите на друг човек. Лесно намирате подход към хората, тъй като винаги слушате мнението на другите.

Чанта номер 6 – виж тук >>>Дарилин телефон<<<

Ако видите целта, тогава за вас няма бариери. Ясно разбирате какво искате. Просто се опитайте да гледате на живота по-просто. Насладете се на днешния ден.

Прочети още интересни статии:

ТЕСТ – как изглеждате в очите на хората

Тайните оръжия на мъдрата жена

Какво разкрива начинът, по който носиш чантата си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *