Оригинален подарък за всеки повод

специален и оригинален коледен подарък за жена
оригинален подарък за жена

Виж тази идея за оригинален подарък за нея и за него

Ние сме София Павлова и Аделина Георгиева. Създателки сме на страниците Sofi Cups и Handmade Georgievi. Изработваме всякакви идеи за персонализиран оригинален подарък от полимерна глина и гипсокерамика. А в допълнение на това, провеждаме и събития за малки и големи, с цел релакс, творческа медитация или обучение. Гостуваме и в различни обучителни центрове, галерии, частни фирми.
Започнахме работа заедно на шега, след като и двата бранда вече бяха създадени, а към днешна дата (вече повече от половин година) творим и се развиваме заедно.
Софи: Моята страст към полимерната глина не бе от пръв поглед. В началото започнах без понятие за марка глина или начин на изпичане, препоръчаха ми такава, която бе с изключително ниско качество. Беше трудна за работа и аз реших че това не е за мен, нямам умението и няма смисъл да продължавам.
След като се роди малката ми дъщеря имахме предизвикателство свързано с продължителен рефлукс. Това доведе до задържане на тегло, отслабване, а бе едва на 6 м. Аз се чувствах безсилна и имах нужда да откъсна съзнанието си за малко от реалността.
Тогава потърсих информация за най-качествена марка полимерна глина и попаднах на статии за Fimo by Staedtler. От тогава до ден днешен работя с тях и се превърнаха в мои официални партньори.
Тази година дори получих подарък от тях – посещение на фабриките в Германия, в които се създава полимерната глина. Това за мен бе дългогодишна мечта и съм изключително щастлива и благодарна, че успях да я осъществя.

Ади: Аз съм Ади, майка на две прекрасни деца. Занимавам се с керамика, дърво и скандинавски мъх от около 3 години и за момента работя само това. Преди 10 месеца бяхме поканени да участваме в семеен арт уикенд в Банско и там беше първата ни среща със Софи и с полимерната глина.
От нещо което казах при първата ми среща с полимерната глина тогава :
О, не това не е за мен..
В момента със Софи работим заедно в едно ателие.
Помагаме си много, няма завист, няма дребнавост и надмощие на някоя от нас. Има случаи, в които едната започва чаша, другата я довършва. Така сме и с идеите – едната споделя идея, другата се сеща за различни начини за реализирането й.
Смело мога да кажа, че към днешна дата освен партньори в работата сме и много добри приятелки.

Мисията на нашата полимерна глина и гипсокерамика


Тук сме единодушни – Нашите мисии са:
– Да помагаме на повече хора да откриват творчеството с полимерна глина, да усещат успокояващото й действие и да знаят как да работят с нея.
Чрез посещения на нашите работилници, обучения на живо и онлайн, всеки участник има възможност да получи отговор на въпросите, на които не открива такива в интернет пространството.
– Да помагаме на клиентите си да избират качествени, персонализирани подаръци за най-близките си, с които ще успеят да запазят спомена от всеки празник, жив!

подарък-за-осми-март-дамска-чанта-и-чаша-полимерна-глина
подарък-за-осми-март-дамска-чанта-и-чаша-полимерна-глина 2024

Защо да изберете оригинален подарък от нас


За нас качеството на материалите, с които работим, е от огромно значение. Затова не си позволяваме да правим компромис с него. Това гарантира на нашите клиенти качество, издръжливост и спокойна ежедневна употреба на изделието декорирано от нас (чаша за вино, чаша за чай, чаша за кафе, тефтер, дамско огледалце, рамка за снимка, десертни прибори, визитник и др). Най-хубавият подарък за рожден ден може да го допълните с някой модел нестандартна дамска чанта през рамо

При посещение на събитие при нас, ще усетите нашето отношение и внимание към всеки гост. А най-важното е, че в края на работилницата, всеки участник си тръгва с декорираното от него изделие, готово за употреба.

В обученията си се стремим да бъдем максимално ясни, последователни и подробни, за да можем да отговорим на всички въпроси, които може да възникнат у бъдещите творци.

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *